All-round monteur

In deze veelzijdige, dynamische functie ben jij als all-round monteur verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van het machinepark van een grote internationale organisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Samen met de rest van het enthousiaste team draag je bij aan de verdere groei van het bedrijf.

Je draagt zorg voor de inspectie, onderhoud en reparatie van verschillende machines en motoren / generatoren en electrische en pneumatische handgereedschappen. De standplaats voor deze functie is Schiedam.

Functie-eisen:

Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau afgerond (bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek, pneumatiek of electrotechniek)

of je hebt aantoonbaar kennis van/ervaring met motorvoertuigentechniek, pneumatiek en elektrotechniek (met NEN 3140);

Je bent in staat om storingen te lokaliseren en op te lossen.

Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid op oproepbasis in de weekenden beschikbaar te zijn.

Het betreft een uitdagende functie in een professionele omgeving, met grote complexe en indrukwekkende projecten. Een aanstelling met uitzicht op een vast contract. Je ontvangt een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Heb je interesse in deze functie of wil je graag wat meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. Bel of mail of laat je gegevens achter op deze site en we bellen je zsm terug.